Анулиране на покупка и възстановяване на заплатената цена при онлайн поръчка

На основание чл. 50 от ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в срок от 24 часа след извършената транзакция, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже или промени заплатената поръчка при следните условия:

Потребителят писмено да информира “Хип Бебе” ЕООД чрез изпращане на имейл до hello@hipbebe.bg. Необходимо е потребителят задължително да посочи имената, с които е направил резервация и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена. Сумата ще бъде върната в срок от 14 работни дни след връщането на съответния продукт. Ако поръчката е заплатена с наложен платеж, то потребителят трябва да посочи банкова сметка, на която да бъде възстановена сумата. 

Сумата се възстановява единствено след връщане на съответния продукт и липса на каквито и да е следи от употреба по него. 

Отменянето на вече вече направена транзакция, но без изпратен продукт може да се извърши в рамките на 24 часа след извършената поръчка. 

Отменянето или искът за възстановяване на сума може да става само по мейл. В противен случай сумата не се възстановява.

Ако при метод за плащане “наложен платеж” Потребителят не заплати сумата в определения от куриера срок - продуктът се връща обратно при Доставчика.

  • Удобни и Практични

    Продуктите на Hip Bebe са изключително удобни за ползване и осигуряват максимален комфорт за детето ви

  • 100% Гаранция за връщане на заплатена сума

    Ако не сте доволни от вашата Hip Bebe поръчка, ние ще възстановим пълната заплатена от вас сума

  • Естествени Материали

    Използваме само естествени материали, за да предоставим оптимална грижа и безопасност на вашето дете

Майките и Децата Обичат HipBebe

HipBebe Бюлетин

Разбирайте първи за всички наши нови продукти и промоции!