Често Задавани Въпроси

ПАЗАРУВАНЕ

Как ще получа поръчката си?

Доставката на територията на България се извършва чрез куриер на Еконт или Спиди. Можете да получите поръчката си в офис на посочената от Вас куриерска фирма или до посочен от Вас адрес. Цената на доставката се покрива от клиента.

Колко време ще отнеме доставката?

Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 3-5 работни дни до адреса, който сте посочили при задаване на поръчката или до офиса на избраната от вас куриерска фирма. Ще получите смс на посочения от Вас телефонен номер, преди доставката на Вашата поръчка.

Как мога да платя поръчка си?

Вашата поръчка може да бъде заплатена онлайн през сайта или с наложен платеж при доставка. 

Мога ли да върна поръчката си?

Продуктите на HipBebe са изработени с голямо внимание към всеки детайл, за да получите продукт с най-високо качество. Ако решите да замените или върнете продукт, можете да го нарпавите в срок от 14 дни след поръчката. Продуктът не трябва да бъде с нарушен търговски вид (изцапан, износен, скъсан или по друг начин повреден) и не трябва да бъде пран. Разходите по замяната или връщането се поемат от клиента. За допълнителни въпроси - моля свържете се с нас.

ПРОДУКТИ

Какво е бебешко гнездо?

Бебешкото гнездо е практично преносимо легълце от мек плат, което може да бъде използвано за сън, игра, почивка или повиване на бебето. 

Какво е бебешки спален чувал?

Спален чувал е вид завивка специално създадена за бебета. Тя има отвор на врата и ръцете и обвива бебето, като му помага да запази една и съща телесна температура през цялата нощ. 

Защо да използвам спален чувал вместо традиционна завивка?

Използвайки спален чувал, бебетата не могат да се отвият и да им стане студено през нощта. Това им помага да спят в една и съща комфортна темпертаура през цялата вечер.

Как да обличам детето си под спалния чувал?

В зависимост от това колко е дебел спалния чувал (какъв тог) и каква е температурата в стаята се налага да обличате бебето по различен начин. Всяко бебе е различно и родителите сами разбират кое е най-доброто за тяхното собствено. Винаги проверявайте кожата на вратлето на бебето, за да разберете дали им е студено или топло. 

Какво е тог и какъв да избера?

Тогът е мерна единица, която показва колко дебел и плътен е един спален чувал. Спален чувал с 2.5 tog се счита за зимен, такъв с 1.0 tog - за пролетно-есенен, а чувал с 0.5 tog - за летен. 

Кой размер спален чувал да избера?

Спалните чували са подходящи за деца от 0 месеца до 10 години, но основните размери са групирани в няколко категории. Използвайте следната таблица, за да определите вашият размер (линк). 

  • Удобни и Практични

    Продуктите на Hip Bebe са изключително удобни за ползване и осигуряват максимален комфорт за детето ви

  • 100% Гаранция за връщане на заплатена сума

    Ако не сте доволни от вашата Hip Bebe поръчка, ние ще възстановим пълната заплатена от вас сума

  • Естествени Материали

    Използваме само естествени материали, за да предоставим оптимална грижа и безопасност на вашето дете

Майките и Децата Обичат HipBebe

HipBebe Бюлетин

Разбирайте първи за всички наши нови продукти и промоции!